google-site-verification=N_Yqx9RjHE2kOk6P3YFc_GSDsv_91ndCrPdIe95GCIo
top of page
FH Contractors Vi tilbyder specialister inden for svejsning, metalarbejde, og en række and

Specialister til maritime jobs

Med vores omfattende erfaring inden for smedearbejde, overhaling af dieselmotorer, pumpeudskiftning og -renovering, montørassistance og hydraulik inden for den maritime offshore sektor, står vi klar til at træde til og sikre, at din virksomhed kan følge med de skiftende bølger i branchen.

Har du behov for ekstra ressourcer i en travl periode?

I den maritime sektor kan tempoet variere fra højintensitet til roligere perioder. Pludselig kan situationen ændre sig, og hektisk aktivitet kan opstå. Dette betyder, at der akut kan opstå behov for ekstra hænder til de maritime jobs, så ordrer kan blive behandlet til tiden, og kunder kan få den ønskede service. Dette er noget, vi har fuld indsigt i hos FH Contractors, da vi har arbejdet inden for branchen i mange år. Vi er her for at sikre, at din virksomhed har det rette mandskab, der er kompetent til at varetage maritime jobs og er rustet til enhver udfordring, der måtte komme.

Vores ekspertise

Vi tilbyder levering af højt kvalificeret og motiveret mandskab med relevant baggrund til at udføre skibsreparationer m.m. Vi lægger stor vægt på korrekt planlægning, brug af den nyeste form for avanceret tekniske løsninger og overholdelse af tidsfrister, samtidig med at der opretholdes et passende og konkurrencedygtigt prisniveau. Vi samarbejder med vores kunder for at finde de bedste langsigtede løsninger med fokus på kvalitet og sikkerhed. Opfyldelse af sikkerheds- og arbejdsmiljøregler er af stor vigtighed for os og har altid vores højeste prioritet. 

Kontakt os

Har du brug for ekstra medarbejdere i en kortere eller længere periode, så kontakt os og få en snak om, hvad vi kan tilbyde inden for manpower assistance. Der kan opstå et behov for flere medarbejdere i en længere periode, fordi I er underbemandede. Det kan også handle om et akut opstået behov til at løse en helt konkret opgave. Uanset, hvad behovet er, kan vi stille kvalificeret mandskab til rådighed – og altid til en rimelig pris.

bottom of page