google-site-verification=N_Yqx9RjHE2kOk6P3YFc_GSDsv_91ndCrPdIe95GCIo
top of page
Vi tilbyder rekruttering af mandskab til dine projekter rundt om i verden

Svejsearbejde

Vi er din pålidelige kilde til at finde de mest dygtige og erfarne specialister til svejsearbejde. Hos FC Contractors forstår vi vigtigheden af præcision og ekspertise inden for svejseindustrien. Uanset om du har brug for pladesvejsere, rørtrådssvejsere eller aluminiumssvejsere, er vi dedikerede til at matche dig med de rigtige fagfolk for at opnå enestående resultater.

Vi tilbyder

Vi tilbyder specialister til svejsearbejde til bl.a. offshore-, konstruktions- og skibsbygningsindustrien. Vi tilbyder som tidligere nævnt altid højtkvalificeret, kompetent og certificeret mandskab.

Vi har indgået et strategisk samarbejde med svejseskolen IRON SOLUTION i Polen, hvorfra vi certificerer og site-tester alle medarbejdere, således de altid er klar til at svejse efter branchens krav. Vi tilbyder også at certificere og site-teste vores kunders medarbejdere.

Kontakt os

Søger du en svejser til et job? Så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende samtale. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde de rette fagfolk, der kan løfte dine svejseprojekter til nye højder.

bottom of page