google-site-verification=N_Yqx9RjHE2kOk6P3YFc_GSDsv_91ndCrPdIe95GCIo
top of page

Om os

FH Contractors A/S

FH Contractors er en veletableret manpower-virksomhed. Som en af de førende manpower-virksomheder hjælper vi vores kunder med rekruttering af mandskab til projekter rundt om i verden.
 

Vi tilbyder specialister inden for svejsning, metalarbejde og en række fagområder til bl.a. offshore-, konstruktions- og skibsbygningsindustrien. Vi tilbyder altid højtkvalificeret, kompetent og certificeret mandskab, og har erfaringer med at rekruttere på alle niveauer i organisationen.

FH Contractors A/S har mere end 20 års erfaring, og vi har 500 medarbejdere og yderligere 1.200 til rådighed i vores netværk.

Med base i Esbjerg og datterselskab i Randaberg, Norge arbejder FH Contractors globalt for at levere løsninger, der skaber værdi for vores kunder.

Vi finder de medarbejdere, der skaber mest værdi for din virksomhed – til rette tid og med de rette kvalifikationer!

With FH Contractors you have the possibility of hiring workers temporarily for an agreed period of time or for permanent employments.

”Vores medarbejdere er uddannet og certificeret.”

Lej specialiseret mandskab 

Hos FH Contractors har du mulighed for at indleje dygtige, kvalificererede, kompetente og ikke mindst certificeret mandskab inden for svejsning, metalarbejde og en række fagområder til bl.a. offshore-, konstruktions- og skibsbygningsindustrien.

FH Contractors er branchens førende eksperter inden for energi- og industriprojekter. Med mere end tyve års erfaring leverer vi hver dag dygtigt personale til projekter over hele verden. Vi investerer kontinuerligt i uddannelse og certificering af vores talentfulde medarbejdere. Vores stolthed ligger i at levere enestående håndværk af allerhøjeste kvalitet. Dette skaber ikke kun imponerende resultater, men også stærke, langvarige og tillidsfulde relationer med vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Adresse

Måde Industrivej 21
6705 Esbjerg Ø
Denmark

Telefon

7612 4444

E-mail

Connect

  • LinkedIn
  • Youtube
  • Facebook
bottom of page