top of page

Pust nyt liv 
i din karriere.

Nye karrieremuligheder 

FH Contractors er en veletableret produktions- og manpowervirksomhed med ekspertise i rekruttering af højt kvalificeret personale til forskellige sektorer, herunder olie- og gasindustrien, konstruktions- og vindmølleindustrien. Vi har altid behov for dygtige specialister inden for områder som svejsning, metalarbejde og mange andre fagområder. Hvis du leder efter spændende jobmuligheder, er du kommet til det rette sted. Vi vil meget gerne byde dig velkommen som en del af vores hold!

Projektansættelse

Vi tilbyder spændende projektansættelser hos FH Contractors A/S, hvor du vil få mulighed for at arbejde på varierede opgaver og projekter. Vores projekter varierer i længde og rotationsforløb, f.eks. 12 dage ude og 9 dage hjemme eller 14 dage ude og 21 dage hjemme.

Vi prioriterer vores medarbejderes trivsel hos FH Contractors A/S. Du vil få tildelt din egen kontaktperson, som vil sørge for, at du trives i din ansættelse. Din kontaktperson vil arbejde målrettet på at finde nye spændende opgaver og projekter til dig.

Aflønningen for din projektansættelse vil blive fastlagt i henhold til aftale. Du vil modtage en ansættelseskontrakt, der tydeligt beskriver alle lønrelaterede detaljer, herunder ophold, diæter og rejseomkostninger i overensstemmelse med gældende overenskomster og markedsvilkår inden for det relevante område.

FH Contractors - Din profesjonelle rekrutteringspartner innenfor offshore, vindenergi og produksjon

Sådan ansøger du

Ansøg online

Her kan du udfylde vores ansøgningsform med dine kontaktoplysninger, information omkring dine uddannelser og erhvervserfaring m.m. 

Du bedes også vedhæftet dit CV og andre relevante dokumenter. 

Indsend ansøgning

arrow&v
Curriculum Vitae
Upload fil
Upload fil
Upload fil
Beviser
Upload fil
Upload fil
Upload fil
Kurser/andet
Upload fil
Upload fil
Upload fil
Hvilke sprog tale du?

Et godt og sikkert arbejdsmiljø!

Join our team

Et godt og sikkert arbejdsmiljø!

Dit helbred og din sikkerhed er centralt for os. Vores tilgang til QHSE er et vigtigt element i vores virksomhedskultur og vi tager vores sikkerhedsansvar meget alvorligt!

bottom of page