Vores løsninger
 

Manpower to empower your business

Lad os håndtere alt omkring rekruttering af mandskab. Vi hjælper med højtkvalificeret, kompetent og certificeret mandskab og reducerer samtidig dine omkostninger.  Du betaler kun for ressourcer, når du rent faktisk har brug for dem. Hos os har du mulighed for at leje på vikarbasis i en aftalt periode eller for fastansættelse af medarbejderne - alt efter aftale.

Vi er en professionel samarbejdspartner, der via service og personlig kontakt har udviklet langvarige samarbejder med vores kunder.


Vi tilbyder

Vi tilbyder specialister inden for svejsning, metalarbejde og en række fagområder til bl.a. offshore-, konstruktions- og skibsbygningsindustrien. Vi tilbyder som tidligere nævnt altid højtkvalificeret, kompetent og certificeret mandskab, og har erfaringer med at rekruttere på alle niveauer i organisationen – fra ledere til specialister.

Vi føler os forpligtiget til altid at komme med et gennemarbejdet tilbud på de opgaver, som vi får mulighed for at byde ind på, og det er lige meget, om det er store eller små opgaver.

Hvordan vi gør en forskel

Med vores erfaring og fleksibilitet i organisationen kan vi garantere, at vores kunder altid får den bedste skræddersyede løsning – hver gang!