Som en af de førende manpower-virksomheder, hjælper vi din virksomhed med rekruttering af mandskab til jeres projekter rundt om i verden.

Vi er en professionel samarbejdspartner, der via service og personlig kontakt har udviklet langvarige samarbejde med vores kunder.

Mange virksomheder gør i dag brug af indlejet mandskab til at dække deres behov i perioder med højt aktivitetsniveau.

Hos os har virksomheden mulighed for at leje på vikarbasis i en aftalt periode eller for fastansættelse af medarbejderne - alt efter aftale.

FH Contractors A/S har valgt at lave et datterselskab, som hedder FH Solutions Aps.

Vi har gennem flere år har stor erfaring med at leje mandskab ud til større som små virksomheder, som der har vist sig at være en stor succes og været meget lærerigt. I dag er vi gået skridtet videre, vi har fået bygget en produktionshal. Så nu er vi er klar til at tage store og små opgaver.

FH-Solutions Aps er en nyopstartede virksomhed beliggende i Esbjerg, der har specialiseret sig i fremstilling, levering og on & off -site installering af større svejse konstruktioner. Vi har endvidere stort kendskab til vindmøllebranchen med bl.a. udførelse af underleverandørarbejde, herunder Engineering samt Project Management fra tilbudsgivning til slut dokumentation.

FH-Solutions Aps har stor erfaring med Rustfri Stål, Aluminium, Sort Stål, Super Duplex, Titan, Smo, etc.

Hvis din virksomheden står og mangler overstående ydelser står vores projekt hold klar til at servicere dig uanset omfanget af opgaven.

FH-Solutions Aps har et godt og alsidigt team af dygtige medarbejdere på ca.250 ansatte, der løbende deltager i efteruddannelse, kurser mm. For at holde deres faglige kundskaber up to date. Det er vigtigt for os, at følge med i den løbende udvikling branchen kræver for at være med, hvor det sker og sikre den høje standard som FH-Solutions Aps, blandt kunder såvel som samarbejdspartnere er kendt for.

Når en aftale er en aftale...

Vi føler os forpligtiget til altid at komme med et gennemarbejdet tilbud på de opgaver, som vi får mulighed for at byde ind på, og det er lige meget, om det er store eller små opgaver.

- Den rigtige løsning
- Korte leveringstider
- En konkurrencedygtig pris

Til din information er vi den 8. oktober 2013 blevet  ISO 9001 & 14001 3834 & 1090   DS/OHSas 18001 certificeret og er optaget i Achilles & Sellihca.